125 NYE LEILIGHETER – 63 NYE REKKEHUS

Bråtejordet – Strømmen

Med sentrumsnær og naturskjønn beliggenhet på Strømmen kommer et nytt boligområde med moderne leiligheter og rekkehus. Her bor du luftig og fritt, omgitt av natur, skole, barnehage og idrettsanlegg. Her har du rusleavstand til stasjonen og er kun en 23 minutters togtur fra Oslo, samtidig som alt du trenger i hverdagen ligger rett utenfor døren.

SALGSTART I SEPTEMBER 2019 – REGISTRER DIN INTERESSE NÅ

Byggestart

Q2 2018

Boliger

6 stk

Størrelser

43 - 83 m2

SENTRALT, TRYGT OG BILFRITT
NÆRT SKOLE OG BARNEHAGE

Bråtejordet ligger sentralt til på en høyde ovenfor Strømmen sentrum, med flott utsikt og kort vei til togstasjon og Strømmen storsenter. I tilknytning til Bråtejordet ligger idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Rett ved Bråtejordet ligger nye Bråtejordet ungdomsskole som åpnet høsten 2014. Bråteåsen og Bråteskogen, med bl.a. lysløype byr på et rikt natur- og friluftsliv like utenfor stuedøren.

Skedsmo er en allsidig kommune. Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har kommunen et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all

slags utendørsaktiviterer hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor.

Østmarka byr også på gode rekreasjonsmuligheter med tur- og skiterreng og bade- og fiskevann. Her finner du flotte gang- og sykkelveier, samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva som også er rike på gode fiske- og båtmuligheter. Ikke langt unna finner du også Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m., samt Marikollen idrettspark med bl.a. lysløype, alpinanlegg, ny idrettshall, fotballbaner og svømmehall. Skedsmo kommune er med andre ord en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i.

Kontakt megler

Joachim Kolderup - Megler

Ja jeg ønsker mer informasjon

Registrer deg her for å få mer informasjon om prosjektet

Se personvernpolicy