Moderne og innholdsrike leiligheter og rekkehus

Bråtejordet – Strømmen

Bråtejordet ligger sentralt på Strømmen og skal bygges ut med moderne og innholdsrike leiligheter og rekkehus over 2- og 3 plan, med garasjeplass, hage, balkong og noen med takterrasse. Best er kanskje beliggenheten? Her er det rusleavstand til alt!

REGISTRER DEG SOM INTERESSENT I NESTE BYGGETRINN NÅ

Byggestart

Q2 2018

Boliger

6 stk

Størrelser

43 - 83 m2

SENTRALT, TRYGT OG BILFRITT
NÆRT SKOLE OG BARNEHAGE

Bråtejordet ligger sentralt til på en høyde ovenfor Strømmen sentrum, med flott utsikt og kort vei til togstasjon og Strømmen storsenter. I tilknytning til Bråtejordet ligger idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Rett ved Bråtejordet ligger nye Bråtejordet ungdomsskole som åpnet høsten 2014. Bråteåsen og Bråteskogen, med bl.a. lysløype byr på et rikt natur- og friluftsliv like utenfor stuedøren.

Skedsmo er en allsidig kommune. Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har kommunen et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all

slags utendørsaktiviterer hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor.

Østmarka byr også på gode rekreasjonsmuligheter med tur- og skiterreng og bade- og fiskevann. Her finner du flotte gang- og sykkelveier, samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva som også er rike på gode fiske- og båtmuligheter. Ikke langt unna finner du også Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m., samt Marikollen idrettspark med bl.a. lysløype, alpinanlegg, ny idrettshall, fotballbaner og svømmehall. Skedsmo kommune er med andre ord en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i.

Kontakt megler

Joachim Kolderup - Megler

Ja jeg ønsker mer informasjon

Registrer deg her for å få mer informasjon om prosjektet

Se personvernpolicy