Nye leiligheter med kort avstand til togstasjonen og skjermet beliggenhet. Studioleiligheter opp til 4-roms leiligheter.

Registrer deg her for å holdes oppdatert på fremdriften opp mot salgsstart.

Leiligheter

66 stk

Størrelser

30 - 91 m2

Beliggenhet

Vestby sentrum er bare en kort spasertur unna. Her er det kort vei til de fleste service- og handelstilbud som: kjøpesenter, dagligvare, lege, tannlege, frisør, treningssentre og mye, mye mer. I tillegg finnes Vestby Storsenter med over 40 butikker under samme tak, i kort gangavstand fra boligene. I Vestby nord finner vi blant annet et stort Bauhaus-varesenter samt Norges største Outlet-varehus med merkeklær til gode priser.

Vestby har aktive idrettsmiljøer og foreningsliv, og det er godt med tilbud til alle. Barneskole og ungdomsskole er på Sole Skog. Ved skolene finner vi også den nye Vestby arena, en flerbrukshall på 5.800 m2 som inneholder flere idrettshaller, klatrevegg, kontorer, møterom og foajé/kafé samt et utendørsanlegg med kunstgressbane, friidrettsbane og tribuneanlegg. Videregående skole er kun en kort spasertur unna.

Med kort vei til det meste, i og rundt Vestby sentrum, vil Vestbyhagen bli et flott sted for både barn og voksne! På Vestbyhagen vil det bli avsatt egne friområder for lek, ballspill, aking etc.

Nærmeste bussholdeplass

500m

Skole

1,1km

Dagligvare

700m

Vestby stasjon

700m

Kontakt megler

Martin Bauer

Anna Undén

Tlf. 41 22 60 58
Epost. anna.u@fossco.no

Foss & Co i Son

Ja jeg ønsker mer informasjon

Registrer deg her for å få mer informasjon om prosjektet

Se personvernpolicy