Fokus på gode bomiljøer

Mestergruppen Eiendom utvikler store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. Vi fokuserer i all hovedsak på småhusbebyggelse med eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og lavblokker. Slik sikrer Mestergruppen Eiendom en bred og spennende portefølje hvor vi kan tilby boliger til alle typer kunder og kan ha et sterkt fokus på gode bomiljøer.

Mestergruppen Eiendom AS er et heleid datterselskap av Mestergruppen AS, et av Norges største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Største aksjonær i Mestergruppen er Ferd AS.

For tomteeiere

Vi kjøper tomter

Vi er alltid på utkikk etter områder vi kan utvikle etter vår visjon. Har du et område du tror kan være av interesse ser vi med glede nærmere på saken! Vi kan gi deg et hurtig svar på utviklingsmulighetene og verdien av eiendommen din.

Les mer

Våre spennende prosjekter

Mestergruppen Eiendom gjennomfører eiendomsutvikling i egen regi, i og rundt de største byene i landet.  Vi føler et samfunnsansvar for å utvikle gode bomiljø, der mennesker i ulike faser av livet kommer sammen og kan trives i mangfold. Dette innebærer et brennende ønske om å tilrettelegge boligfelt med en sammensetning av ulike boliger, for ulike livsfaser.

Boligutviklingen fokuserer i all hovedsak på småhusbebyggelse med eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, og lavblokker for å kunne differensiere i areal og pris til de forskjellige boligkjøperne.

Kommende prosjekter

Engelsrud Hageby – Nannestad

På Nannestad skal en ny hageby vokse frem! Nye fine familieboliger med varierte planløsninger rundt 105 kvm BRA. Flott beliggenhet inn mot skogen i fantastiske solrike omgivelser. 40 min til Oslo, 15 min til Jessheim og 10 min til Gardermoen.

Engelsrud Hageby – Nannestad

Soria Moria Tunet 2 – Voksenkollen, Oslo

14 nye familieboliger med fantastiske sol- og utsiktsforhold på Voksenkollen i Oslo. Har planlegges seks nye tomannsboliger og to nye eneboliger. Dette er et meget attraktivt område tett på Nordmarka. Boligene har spennende arkitektur med moderne og god standard.

Soria Moria Tunet 2 – Voksenkollen, Oslo

Vestbyhagen – Vestby

Tilbaketrukket, men sentralt på Vestby kommer nye 1- til 4-roms leiligheter. Boligene ligger i fine lavblokker på tre til fire etasjer med rolig og grønn beliggenhet. Det er gangavstand til handel og togstasjonen i Vestby sentrum.

Vestbyhagen – Vestby

Høgåsen – Flateby

På en høyde på Flateby med utsikt over Øyeren og direkte tilgang til Østmarka og Haugdammen kommer tomter for utvikling. Dette er store tomter for deg som er eiendomsutvikler.

Høgåsen – Flateby

Roligheten – Sarpsborg

På et solrikt jorde, langs en nydelig allé, kommer nye rekkehus og 4-mannsboliger til salgs. Tomten har tidligere vært del av en gård hvor hovedhuset fortsatt ligger flott til i enden av alleén.

Roligheten – Sarpsborg