Mestergruppen_eiendom_logo_icon_250

Om Mestergruppen Eiendom

Mestergruppen Eiendom fokuserer på utvikling av store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. Vi besitter en fin tomtereserve for utvikling av boligfelt i fremtiden. Våre boliger består av familieboliger som rekkehus og flermannsboliger, samt lave leilighetsbygg på tre til fire etasjer med leiligheter i størrelser fra 1- til 5-roms. Dette gir Mestergruppen Eiendom en bred og spennende portefølje med mange muligheter og et sterkt fokus på gode bomiljøer.

 

Utvikling av prosjektboligene skjer ved bruk av Mestergruppens interne kompetanse på prosjektering og vi har egne arkitekter med lang erfaring. Gjennom selskaper i Mestergruppen produseres mye av byggematerialet som pre-fabrikkerte modeller. Dette medfører en høy grad av gjentagelse, og gjør boligproduksjonen forutsigbar og trygg for alle involverte parter.

Selskapet holder til på Bryn i Oslo, ved Mestergruppens hovedkontor.

Om Mestergruppen

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter.

 

Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen – samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer.

KONTAKT

Vi skaper gode bomiljøer

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg relevante tilbud og forslag basert på nettsiden du har vært inne på – alt i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved at du fortsetter å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til dette. Les mer om personvern.