Om Mestergruppen Eiendom

Mestergruppen Eiendom fokuserer på utvikling av store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. Vi besitter en fin tomtereserve for utvikling av boligfelt i fremtiden. Våre boliger består av familieboliger som rekkehus og flermannsboliger, samt lave leilighetsbygg på tre til fire etasjer med leiligheter i størrelser fra 1- til 5-roms. Dette gir Mestergruppen Eiendom en bred og spennende portefølje med mange muligheter og et sterkt fokus på gode bomiljøer.

Utvikling av prosjektboligene skjer ved bruk av Mestergruppens interne kompetanse på prosjektering og vi har egne arkitekter med lang erfaring. Gjennom selskaper i Mestergruppen produseres mye av byggematerialet som pre-fabrikkerte modeller. Dette medfører en høy grad av gjentagelse, og gjør boligproduksjonen forutsigbar og trygg for alle involverte parter.

Selskapet holder til på Bryn i Oslo, ved Mestergruppens hovedkontor.

Les mer om Mestergruppen

Ansatte i Mestergruppen Eiendom

Johan Jørgen Holst
Adm. direktør
Tlf: 400 05 036
jjh@mestergruppen.no
Andreas Tangen Grøstad
Juridisk sjef
Andreas.Grostad@mestergruppen.no
Atle Berger
Økonomisjef
Tlf: 986 13 804
Atle.Berger@mestergruppen.no
Alexander Onsager Lyseggen
Eiendomssjef Næringseiendom
Tlf: 92 09 95 45
alexander.lyseggen@mestergruppen.no
Sondre Tiller
Akkvisisjonsansvarlig
Tlf: 99 44 54 56
sondre.tiller@mestergruppen.no
Elin Merete Ommen
Salgs – og Markedssjef
Tlf: 93 02 22 22
elin.ommen@mestergruppen.no
Kurt Eirik Restad
Prosjektsjef
Tlf: 982 10 773
Kurt.Eirik.Restad@mestergruppen.no
Rudolf Fredriksen
Prosjektleder
Rudolf.Fredriksen@mestergruppen.no
Andreas Olsen
Prosjektleder
Tlf: 950 27 070
Andreas.Olsen@mestergruppen.no
Victor Horgen
Prosjektleder
Tlf: 916 99 150
victor.horgen@mestergruppen.no

Om Mestergruppen

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter.

Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen – samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer.