Våre prosjekter

Klikk prosjekter for mer informasjon.

Engelsrud Hageby – Nannestad

På Nannestad skal en ny hageby vokse frem! Nye fine familieboliger med varierte planløsninger rundt 105 kvm BRA. Flott beliggenhet inn mot skogen i fantastiske solrike omgivelser. 40 min til Oslo, 15 min til Jessheim og 10 min til Gardermoen.

Engelsrud Hageby – Nannestad

Soria Moria Tunet 2 – Voksenkollen, Oslo

14 nye familieboliger med fantastiske sol- og utsiktsforhold på Voksenkollen i Oslo. Har planlegges seks nye tomannsboliger og to nye eneboliger. Dette er et meget attraktivt område tett på Nordmarka. Boligene har spennende arkitektur med moderne og god standard.

Soria Moria Tunet 2 – Voksenkollen, Oslo

Bråtejordet – Strømmen

Grønt og sentralt ved Strømmen bygger vi 63 nye rekkehus og 122 leiligheter. Her finner du boliger fra 37 – 168 kvm BRA. Bo nært, trygt og fritt i grønne omgivelser med kort vei til handel, tog, skole og barnehage. Alle trinn er i salg og byggestart vedtatt.

Bråtejordet – Strømmen

Vestbyhagen – Vestby

Tilbaketrukket, men sentralt på Vestby kommer nye 1- til 4-roms leiligheter. Boligene ligger i fine lavblokker på tre til fire etasjer med rolig og grønn beliggenhet. Det er gangavstand til handel og togstasjonen i Vestby sentrum.

Vestbyhagen – Vestby

Høgåsen – Flateby

På en høyde på Flateby med utsikt over Øyeren og direkte tilgang til Østmarka og Haugdammen kommer tomter for utvikling. Dette er store tomter for deg som er eiendomsutvikler.

Høgåsen – Flateby

Høymyråsen – Slemmestad

På Høymyråsen planlegges opp mot 200 nye boliger i et variert utvalg av boligtyper og størrelser. Det vil bli et sammensatt bomiljø med familieboliger og lavblokker.

Høymyråsen – Slemmestad

Roligheten – Sarpsborg

På et solrikt jorde, langs en nydelig allé, kommer nye rekkehus og 4-mannsboliger til salgs. Tomten har tidligere vært del av en gård hvor hovedhuset fortsatt ligger flott til i enden av alleén.

Roligheten – Sarpsborg

Sandbakken – Skedsmokorset

På en sentral og flott tomt på Skedsmokorset planlegger Mestergruppen Eiendom nye familieboliger i rekke.

Sandbakken – Skedsmokorset

Madla – Stavanger

I Hafrsby planlegges en omfattende utbygging i et samarbeid med flere utbyggere. Mestergruppen Eiendom skal utvikle et delfelt bestående av småhusbebyggelse med tomannsboliger, rekkehus og lavblokker med leiligheter.

Madla – Stavanger

Hvorfor kjøpe nytt?

Lave omkostninger, forutsigbare felleskostnader, ingen oppussing, tilvalgsmuligheter, gode energiløsninger, gjennomtenkte og effektive planløsninger.