Våre prosjekter

Klikk prosjekter for mer informasjon.

Jessheim

Sentrumsnære boliger med Jessheimmarka som nærmeste nabo Ca 100 boliger, rekkehus og leiligheter.

Jessheim

Engelsrud Hageby – Nannestad

På Nannestad skal en ny hageby vokse frem! Nye fine familieboliger med varierte planløsninger rundt 105 kvm BRA. Flott beliggenhet inn mot skogen i fantastiske solrike omgivelser. 40 min til Oslo, 15 min til Jessheim og 10 min til Gardermoen.

Engelsrud Hageby – Nannestad

Soria Moria Tunet 2 – Voksenkollen, Oslo

14 nye familieboliger med fantastiske sol- og utsiktsforhold på Voksenkollen i Oslo. Har planlegges seks nye tomannsboliger og to nye eneboliger. Dette er et meget attraktivt område tett på Nordmarka. Boligene har spennende arkitektur med moderne og god standard.

Soria Moria Tunet 2 – Voksenkollen, Oslo

Bråtejordet – Strømmen

Grønt og sentralt ved Strømmen bygger vi 63 nye rekkehus og 122 leiligheter. Her finner du boliger fra 37 – 168 kvm BRA. Bo nært, trygt og fritt i grønne omgivelser med kort vei til handel, tog, skole og barnehage. Alle trinn er i salg og byggestart vedtatt.

Bråtejordet – Strømmen

Vestbyhagen – Vestby

Tilbaketrukket, men sentralt på Vestby kommer nye 1- til 4-roms leiligheter. Boligene ligger i fine lavblokker på tre til fire etasjer med rolig og grønn beliggenhet. Det er gangavstand til handel og togstasjonen i Vestby sentrum.

Vestbyhagen – Vestby

Høymyråsen – Slemmestad

På Høymyråsen planlegges opp mot 200 nye boliger i et variert utvalg av boligtyper og størrelser. Det vil bli et sammensatt bomiljø med familieboliger og lavblokker.

Høymyråsen – Slemmestad

Roligheten – Sarpsborg

På et solrikt jorde, langs en nydelig allé, kommer nye rekkehus og 4-mannsboliger til salgs. Tomten har tidligere vært del av en gård hvor hovedhuset fortsatt ligger flott til i enden av alleén.

Roligheten – Sarpsborg

Sandbakken – Skedsmokorset

På en sentral og flott tomt på Skedsmokorset planlegger Mestergruppen Eiendom nye familieboliger i rekke.

Sandbakken – Skedsmokorset

Madla – Stavanger

I Hafrsby planlegges en omfattende utbygging i et samarbeid med flere utbyggere. Mestergruppen Eiendom skal utvikle et delfelt bestående av småhusbebyggelse med tomannsboliger, rekkehus og lavblokker med leiligheter.

Madla – Stavanger

Hvorfor kjøpe nytt?

Lave omkostninger, forutsigbare felleskostnader, ingen oppussing, tilvalgsmuligheter, gode energiløsninger, gjennomtenkte og effektive planløsninger.