Personvern

Personopplysninger

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden trenger vi navn, epost og/eller telefonnummer. Disse opplysningene er personopplysninger.

Formålet med behandlingen

Formålet med innsamlingen er å kunne svare på din henvendelse samt sende deg relevant informasjon etterspurt gjennom din henvendelse. Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for at din henvendelse skal kunne etterkommes.

Samtykke

Ved å klikke på checkboxen i kontaktskjemaet samtykker du til at personopplysningene du legger igjen, navn, epost og/eller telefonnummer, og eventuelt din interesse for et bestemt prosjekt, kan behandles i samsvar med samtykket og det som fremgår av denne personvernerklæringen. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake.

Retting mv.

Den registrerte har rett til innsyn i, korrigering og sletting, samt begrensning av og protest mot behandlingen av, personopplysningene, samt rett til å påklage behandlingen til Datatilsynet. Videre kan den registrerte ha rett til å få personopplysningene overført til annen behandlingsansvarlig.

Du får ved registrering tilsendt kvittering med direkte link til å oppdatere, endre innhold eller avmelde din interesse. På denne måten kan du selv få innsyn i personopplysningene som vi har lagret om deg, korrigere opplysningene eller slette dem. Vi bruker MailChimp som løsning for all oppbevaring av type innsamlet data. Henvendelser om du skulle miste denne informasjonen rettes til salgskontakt på nettsiden.

Lagringstid

Personopplysningene du legger inn vil lagres i inntil 12 måneder etter at det prosjektet du har meldt interesse for er realisert.

Hva er cookies og hva brukes de til?

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) i henhold til norsk lovgivning.

De aller fleste nettsider benytter seg i dag av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekst som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU- regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva «cookies» er. I dette dokumentet finner du informasjon om hvordan Mestergruppen Eiendom benytter cookies.

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i bruken av cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at denne nettsiden informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte «cookie paragrafen» sier følgende:

  • 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers​ kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett​
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Hva slags informasjon lagres?

Denne nettsiden bruker såkalte tredjepart­cookies for å kunne analysere dine bevegelser på våre sider; f.eks. antall besøkende, sider som er sett på og tid brukt på hver side. Tredjepartcookies benyttes også til å markedsføringsformål basert på sider du har besøkt, også etter du har forlatt den aktuelle nettsiden. For at vi skal kunne tilpasse nettsiden og brukeropplevelse til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts­cookies for å spore dine bevegelser på våre sider.

Cookies Hva lagres Hvem behandler informasjonen
_fbq Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg. Facebook
Mestergruppen Eiendom
_ga Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg. Google Analytics

Mestergruppen Eiendom

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke cookies, kan det hende enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere som de skal.